ninja_przenikacz Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Witam ma na imie Andrzej jestem z bytomia mom 27 lat trafilem do was przez przypadek tak se pograc i widze ze serwer nawet oki ogolnie z przerwami gram z 10lat no i tyle moj nick to ninja_przenikacz mam nadzieje ze IDEK to czyta o ile to jest ten co znalem go po jego danych to napewno on dodam ze kiedys gralem na nickach ANDREW lub power_btm mam nadzieje ze mnie on pamieta i te stare dobre czasy z serwerowni pewnego miasta nie bede reklamowal ich sieci ale my w tedy z IDKIEM tam wymiatala wiec jak co stary wyjadaczy odezwij sie pamietam twoj 2 nick "ROGATY" hahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Witaj Andrzeju, sie nie denerwuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ninja_przenikacz Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 A nikt sie nie nerwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asiunia Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Witaj Andrzeju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARNOLD KOPYTO Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi