ninja_przenikacz Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Twój nick podczas grania: ANDREW Godzina, data zdarzenia: TERAZ Mapa: DUST 2 Link do screenów: nie bylo robionych ban niby za odraze admina haha STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'obraza' [AMXBans] Duration: '3 hours' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1334440180' [AMXBans] Your IP: '195.135.229.22' [AMXBans] ===================================== opis sytuacji kolo lata na aimie godom do admina bana mu a ten co robi ss'y kolesiowi z aimem to godom mu ciula odrazu banuj a nie ss'y co on pierwszy raz admina nawet kolesia nie sprawdzal tylko ss'y odrazu i tyle NICK admina dzejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Zapraszam administratora @ do przedstawienia dowodów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 byle wieśniak nie będzie mnie obrażał. Co prawda ss nie mam bo mówiłeś, a raczej zwyzywałeś mnie przez mikro bo jak to sam napisałeś zrobiłem ss zamiast zbanować. Nie wiem zbytnio o jakie dowody chodzi nie "godoles mi ciulaj odrazu bana" lecz po zrobieniu ss wyzywałeś. jezeli jeszcze chcesz porozmawiac to mozemy to zrobic na ts nie na serwerze :fullcap: ps. ban minal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi