Teez. Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Nick:TeeZ[w#Y] Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Dobre, mam już admina Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:4 lata Steam:Tak Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27034/top_players/?query=TeeZ%5Bw%23Y%5D&Search=Search Dlaczego TY .!: Serwer chyba "stanął" dzisiaj, a już masa czitów + staje się popularny. Nie ma żadnych adminów a można temu zaradzić Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Na tygodniu (podczas szkoły) 2-3h, weekendy (wolne dni od szkoły) 4-5 Kontakt:steam/gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ogarniasz itp. jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jestę na tak Powody : - Miły - Można jak najbardziej pogadać - Ogarnia server a jakby dostał admina wyszło by to tylko na dobre PS : Dziś jak będę na servie nie będziesz otwierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jeżeli jesteś świadom, że multiadmin jest płatny oraz zagospodarujesz swój czas tak żeby zająć się dwoma serwerami to jestem na Tak. Admini są potrzebni a Ty ogarniasz tą funkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jestem na tak admina dd2#2 dobrze ogarniasz nie ma adminow można dac ci szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 @taki tam ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Na tak widziałem go na serwerze , często gra i jest ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Pewnie, że tak bardzo sympatyczna osoba dajcie mu już tą rangę bo jest ciągle na serwerze i pisze czasem do niego w jakiejś sprawie co do adminowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi