Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Nick:pozdro 600 Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Mam i to dość długie Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-8 Staż w CS-sie:4lata Steam:Posiadam Dlaczego TY .!:Jak wiecie odszedłem z sieci i nie grałem okolo 2 miesięcy ? Ale czasami wpadałem na forum i jak zobaczyłem na forum serwer bf4 od razu zacząłem na nim grać. Zauważyłem że gra dużo odpałów a adminów nie ma. Wiem że zapewne macie przez ten incydent złe zdanie o mnie ale jak dla mnie tamto poszło w zapomnienie przez te 4miesiące. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-5 h od dziś Kontakt:Steam,gg,forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Tak. Mało Adminów a wymagania spełnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Dla mnie jak najbardziej TAK Powody : - Ogarnie admina w 100% - Miły , Kultularny - Gra na serverze i myśle że będzie grał jak najdłużej - Potrzeba adminów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jestem na tak -Ogarnia -Poczeba adminow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Najpierw odrób ostrzeżenie, a nie po rangi przyleciałeś..... Edit--. otworzyłem ostrzeżenie odrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Odświeżam gdyż podanie znów otwarte :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 jestem na tak aktywny, miły, kultura, mało adminów. Pamiętaj, że to nie jest mix i reszta graczy Cie nie posłucha :crazy: że mają iść na bs'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Zjawiasz się pod kilku miesiącach i od razu widzę podanie na nowy serwer. Kpina.Musisz odpracować swój błąd. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi