Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Z nudów postanowiłem zrobić GameMenu wszystkich serwerów cs 1.6 serwerowni Multi-Head.pl . Zrobiłem ten pliczek z myślą o serwerowni oraz graczach i adminach którzy tutaj grają. Myślę że spodoba wam się mój GameMenu. Link: http://www.speedyshare.com/pSeJX/GameMenu.rar Objaśnienie: Ściągnięty plik wrzucamy do poniższych katalogów a są nimi: Gdy mamy Steam: C:\\Program Files\Steam\steamapps\twoja-nazwa-konta\counter-strike\cstrike\resource Gdy mamy Nonsteam: C:\\Program Files\counter-strike\cstrike\resource Miłego używania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Przydatne, wygodne, wszystkie serwery aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Łap plusa za to że pomyślałeś o innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi