leeeeebo? Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Cześć, tak dzisiaj zerknąłem na serwer bf4 i naprawdę super się gra. O to moje dwie propozycję 1. Dodać spadochron, bo czemu nie? To tylko serwer z modem bf4, a spadochron się przyda. 2. Dodać wyrównywanie teamó'w jako że serwer nowy, a ludzie o dziwo dzisiaj było całe full swej godziny pewnej! To myślę że to też się przyda. Najlepiej byłoby wyznaczyć jakiegoś opiekuna serwera, tak jak w poprzednim temacie propozycji. Nie ukrywam że takowe stanowisko bym z chęcia objął, ale to tylko me marzenie haha . Przydałaby się osoba kompetentna, odpowiedzialna i mająca dobry kontakt z ludźmi na sieci, aby odciążyć h@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Wszystko tak , nie ukrywam że i ja będę walczył o opiekuna ale mam jak narazie 100% szanse bo tylko ja mam admina ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 1. Spadochron TAK 2. Też dobre Opiekun, na razie jest 1 admin, ale też się będę starał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Co do propozycji jestem na tak. Spadochron dobra rzecz i nie ma przeciwskazań myślę, ptb to raczej koniecznośc A co do opiekuna to z czasem napewno sam się wyłoni, bo to będzie widać kto gra, czy się stara, itd Nowe restrykcje ułatwią wybór zarzadowi ps: Naprawde spoko serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Propozycje jak najbardziej się przydadzą, a opiekun jest oczywisty, tylko że z czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Oba pluginy są wgrane na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi