Gość Guest Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Nick:Th3Pr0 Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem już na jednym serwerze ponad rok adminem ale odeszłem ponieważ miałem przerwę w cs znam bardzo dobrze amxmodmenu. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Tak na serio to 8 na 10. Staż w CS-sie: Oj OJ tak z 3 lata z przerwami będzie. Steam / NonSteam: No pewnie z steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Własnie z tym jest najwiekszy problem bo nie mam !! Dlaczego TY .!: Grałem na tym serwerze i widze pare czitów i chcę to zmienic jak najbardziej ale i nie tylko che wprowadzić kulture itd. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jeśli o to chodzi to tak może z 2 godziny ponieważ musze sie uczyć. Kontakt: Nie mam gg ani fejsa chyba ze steam. Jeśli bym dostał ADMINA to prosze na STEAM POWINIENEN DOSTAC PONIEWAC MOJIM ZDANIE MLICZY SIE AMX STEAM I JAK DLUGO SIEDZE NA FORUM I SERWIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 http://multi-head.pl/topic/24866-podanie-o-admina/ podania skaldamy co 2 tygodnie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 nie spełniasz wymagań. nie masz ukończonych 16 lat to popierwsze. po drugie nie potrafisz nawet znaleźć linku z GS z tym ile grałeś na serwerze to też o czymś świadczy. po 3 nie powinieneś otwierać nowego tematu tylko poprosić o otwarcie tamtego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi