Gość Guest Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Twój nick podczas gry:prosto zEMBEm Godzina, data zdarzenia:22:00, 12 marzec Mapa: de_dust2x2 STEAM_ID / IP: 83.31.101.124 Uzasadnienie: Wstaw screeny na Multi-Head.pl Screenów nie mogę znaleźć. Szukałem ich po całym kompie wczoraj i dzisiaj ,ale nie mogę znaleźć. Ja gram czysto i nigdy nie grałem z żadnymi czitami. Możecie dać mi UB, a następnie zrobić mi screeny i może wtedy będą mi działały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Przenoszę temat! Na 100% masz te ss'y. Kieruj się tą instrukcją. http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Na ich wstawienie masz 24h. Inaczej robisz 100 reklam, albo UB nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Możecie dać mi UB, a następnie zrobić mi screeny i może wtedy będą mi działały. To sa jakies kpiny z administracji ? Screeny sa w formacie HalfLife00.tga i sa na sto procent . Informuje Cie ze pozostala Ci jeszcze godzina . /edit chce zaznaczyc ze gracz wchodzi na aktywnym banie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi