TheWisnia Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Prośba o odbanowanie na serwerze DM [Top Maps]. Przyznaję się do winy. Używałem WH. Żałuję tego co zrobiłem, ponieważ to bardzo ciekawy serwer i przyjemnie mi się na nim gra. Proszę o odbanowanie i odpowiedź. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Masz jednorazową możliwość ściągnięcia bana. Poszukaj na forum, jest odpowiedni wątek. http://multi-head.pl/index.php/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Czitowałeś więc żegnamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheWisnia Napisano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Proszę. To Fajny serwer a czity już usunąłem Nigdy więcej nie dotknę tego świństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi