Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 - Wchodzenia raz dziennie na forum-Tak 3 razy dziennie. - Posiadanie mikrofonu-Oczywiście - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich-Znam - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy-Tak - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze- Raczej jestem lubiany na serwerze nie przez wszystkich ,ale jestem. - Minimum 30h przegrane na serwerze-Jest - Mile widziane aktywne konto steam-Nie mam steam Nick:Lajt Wiek:17lat Doświadczenie (w byciu adminem):Na JB Byłem dużo razy adminem. Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie:3/4lata Steam / NonSteam: NS Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Lajt/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!: Ponieważ często Nie ma admina na serwerze... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4/5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Jestem na TAK +Ogarnia CT +Jest miły +Ma mutacje i mikro -Nie ma steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Jestem na TAK: -Ogarnia CT -Troche robi faworke, ale dlatego ze chce pomoc nowym graczom. -Wiek -Zna regulamin Pozdro Holi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Jestem na nie. Popadasz w konflikty z innymi graczami jak i z adminami. Myślisz że wszystko ci wolno a tak nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Serio.. Po co Wy kopiujecie wymagania?! Jestem na Nie: Popadasz w konflikty, Popraw aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Na nie. Zbyt konfliktowy jesteś. Z wszystkiego robisz wielki problem, a z takim podejściem cały serwer będzie pobanowany, bo każdy zrobi coś źle... /edin Lepiej Lajt zmień sygnaturkę, ponieważ jest wulgarna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Na nie : - Za dużo konfliktów. - Obrażasz. - Ostatnio mało na serwie. - Zbyt pobudliwy jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Sam nw,z tego co czytam to neutral. Po za tym jak mało adminów na serwie ? Ja jestem non stop jak nikogo nie ma to czekam jak wejdzie admin dopeiro wyjde z serwa Po za tym wchodze co max 30 min na serwer i paczam czy nie ma fk itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Najpierw odpracuj pkt ostrzeżeń. Twoja kultura też nie jest na najwyższym poziomie. Spróbuj za 14 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi