Gość Guest Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Nick: Rambosek Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): tak. Duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 6 lat. Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: --- Dlaczego TY .!: Chcę pomóc na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 godzinki - 3 Kontakt: gg / steam / pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Na nie: -W ogóle nie widziałem Ciebie na serwerze. -Brak GT :\ -W CT Cie nigdy nie widziałem. /EDIT Byłeś/aś kiedyś na serwerze? Szukam Ciebie w GT i nic nie ma.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Na NIE. Dlaczego? Bo moim zdaniem admin serwera nawet takiego JB,powinien miećprzynajmniej ciutke inteligencji, z tego co widac tutaj to niestety Ci tego brakuje. Kłamiesz w podaniu, wątpie że masz 17 lat i tak słabo rozwinięty mzg. Jesli tak jest, to naprawde bardzo Cie przepraszam i pozdro 600. Dla mnie to jest bulwersujący fakt strasznie. Podanie nie ma sensu. LEpiej weź idz typie ćwiczyć joge w domu... Zamknijcie te podanko bo to jakis za przeproszeniem pajac -.- Wgl nie grał na serwerze i chciał zrobić z nas debili. PS. Sorki dzis troszke na fazie jestem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 NIE ! Gościu w ogóle nie widziałem cię na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 NA NIEE dlaczego: MOże RaZ Wydzialem cie na serwie gora 2 wchodz troche czesciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Duże doświadczenie jako admin a nie potrafisz wrzucić linku do GT. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi