Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Cześć, jestem Rafał, w życiu interesuje mnie najbardziej chodzenie na siłownię czyli kulturystyka, to nie sport to styl życia ! , również uczęszczam na praktyki jako Piekarz ale nie zbyt mi się to podoba , jeśli chodzi o Cs 1.6 to gram w niego 2,5 roku, miałem pare swoich serwerowni, zajmuje się szczególnie Amxx, konfiguracją serwerów/pluginów, mam świetnego skilla i bardzo dobrze gram, kiedyś sporo mixowałem i także byłem na 1 lanie w Katowicach ale nie zbyt fajne miejsce bo 5, ale zawsze coś, pewnie za słaby team, teraz gram tylko dla siebie, swobodnie na zwykłym serwerze waszym DD2 i myślę, że zostanę jak najdłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Cześć Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Cześć Siłka styl życia, dobrze powiedziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Siemka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi