Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Imię : Kacper Nick: MrLes [Mixowy Macacz Cycuszków [Neo] [t] zawsze na mixach go mam ;]] Wiek: 15 Dlaczego chcesz do nas dołączyć: Lubię grać mixy/mieszańce. Zawsze byłem chętny do gry w zespole oraz [Dawne dzieje] marzyło mi się pojechać na EMS ONE ;D Czy byłeś wcześniej w klanie?: Tak nawet w 2 Jeden Paintballowy [Graliśmy dużo sparingów] i jeden do zwykłej gry cs [ Troche nie wypalił bo twórca olał sb] Jaki masz staż w Counter Strike 1.6 : Nie powiem dokładnie bo nie licze ale około 4 lat Link do profilu steam: Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście Ile czasu dziennie poświęcasz na grę: Zależy ile mam czasu. Wieczorkiem zawsze da rade coś ugrać ;] W jakich godzinach jesteś najczęściej: Wieczorkiem 17-21 Kontakt: steam mripap skype murzyn12322 Małe sprostowanie co do Spotkania na TeamSpeak3 dziś i [najprawdopodobniej] jutro nie będę mógł z wami pyknąć tego mieszańca testowego. Pozdrawiam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Zapraszamy na ts w godz. 17/19 21/22 . Do końca tego tygodnia zostanie wybrana jedna osoba. Powodzenia.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Podanie odrzucone. Czekaliśmy, nie było Cię ani razu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi