Pirotechnik Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Zwracam się z prośbą o cofnięcie bana na nicku " Inkwizytor " gdyż powodem tego bana bynł mój głupi brat któremu zabroniłem grania na moim nicku i używania czitów. Jeszcze raz bardzo sory adminów i innych graczy za mego durnego brata. Nie wiem kto mnie zbanował anie o której to było bo mnie wtedy w domu nie było i brat musiał grać na moim nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 http://www.speedyshare.com/2UphC/Inkwizytor-aimer.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Ban słuszny. Używałeś aima, tak czy owak na demku to widać. Trzeba było pomyśleć o tym wcześniej, a nie udostępniać komuś swoje konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi