Zuzanna *I LOVE U* Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry: Zuzanna *I LOVE U* [ZWB] Godzina, data zdarzenia: 2016-01-27 godziny nie pamiętam Mapa: nwm STEAM_ID / IP: STEAM_2:0:74452 Uzasadnienie: Biegłam sobie ze spawnu i nagle dostałam bana nwm za co , cheatów nie używam ponieważ nie chciałabym dostać bana bo fajna serwerownia i ogarnięci adminowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Zapraszam admina @heaVeN. do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 ktoś na na identycznym nick jak Twój, ale widać po amx bans , że masz stały STEAM ID. STEAM_2:0:74452 osoba zbanowana : Nick: Zuzanna *I LOVE U* [ZBW] SteamID: STEAM_2:0:1972906508 http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=4612 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Wytłumaczyła wyżej Silverka dałem jej ssy za 10 min znów weszła i sprawdziłem listę banow dałem ab bo jak widać weszła na aktywnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Ktoś grał na twoim nicku. Masz stałe steam_id i ip co widać po banach. Osoba grająca na twoim nicku otrzymała bana za ss. Bana zdejmuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi