Gość Guest Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Witam. Mam pomysł, aby w każdym dziale "Sprawy dotyczące serwera" założyć jeden temat o tej samej nazwie i podpiąć go. Każdy kto będzie miał jakiś pomysł bądź uwagę będzie mógł się w nim wypowiedzieć nie zakładając kolejnego tematu. Zmniejszy to spam i ilość bezsensownie zakładanych tematów o każdą błahą sprawę. Jeżeli administracja zaakceptuje pomysł można by też było usunąć działy"propozycje i uwagi", gdyż byłyby już zbędne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Po to właśnie każdy serwer ma swój dział by nie było spamu w jednym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Nie zrozumiałeś mnie. Chodziło mi o to, aby w każdym dziale "sprawy dotyczące serwera" założyć owy temat. Każdy serwer ma swój temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Zbędne. Masz jakąś propozycje? Każdy serwer ma swój dział: Sprawy dotyczące Serwera Tam możesz założyć temat ze swoim pomysłem bądź uwagą. Po co robić syf na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi