Moherowy Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Witam, Dziś dokładnie 15:10 - 15:20 odbyło się takie wydarzenie iż było głosowanie na mape. Ogólnie 3X przebiciem została wybrana mapa mirage. Oczywiście nie minęło 5 minut mapy administrator postanowił dać vota i mimo, iż gracze nie chcieli innej mapy (proponuje demko obejrzeć w celu potwierdzenia mojej słuszności) to on i tak ją zmienił. Oczywiście oklepana mapa aztec, napisałem poprzez U@ aby ją zmienił to się tłumaczył, że bug mapy :facepalm: Zaproponowałem aby dokonał vota, lecz twardo wywyższał się adminem pisząc "3MAJ FASON jakiś problem" i po moich słowach "typowe cebulactwo" otrzymałem banika na 30 minut. Skoro dla Was słowo cebula jest obraźliwe to nie chce wiedzieć na co Was rodzice wychowali (albo są dopiero w trakcie to przeboleje)... Wrócić do CS po rocznej przerwie i dalej borykać się z administratorami co nie mają nic w głowie to duży problem Serwer bardzo ciekawy ale jakaś selekcja adminów? Proponuję obejrzeć demko z dnia 29-01-2016 godz: 15:10-15:20 Mój nick: 3MAJ FASON ALBO GIŃ Admina: Natsu Podsumowując: Admin albo dziecko albo umysł dziecka, robi co mu się tylko podoba i nie dba o ludzi na serwerze. Namawiam do obejrzenia demka i dopiero wtedy do wypowiedzenia się, a nie na zasadzie, bo on znajomy to prawdę mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Chyba nie ten dział kolego, tutaj są tylko 2 mapy DD2/INF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moherowy Napisano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Poprawiam, sory mordy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKielon Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Składając skargę masz obowiązek Ty przedstawić dowody na winę admina. @@SalamandeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I Am LEGEND Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Wszystko zostało wyjaśnione w tym temacie . http://multi-head.pl/index.php/topic/81765-skarga-natsu/ Na przyszłość nie rób z igły widły bo święty nie jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I Am LEGEND Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi