leeeeebo? Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 1. Rodzaj grafiki: Avatar 2. Tematyka: Uznanie grafika 3. Napis: VeaVictis 4. Kolorystyka: uznanie grafika 5. Wymiary: na steam 6. Link do obrazka(nieobowiązkowe): 7. Dodatkowe: Avatar klanowy, takze bez przesady z denna tematyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 http://images.tinypic.pl/i/00513/m1ukzre339p0.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Mi sie podobaja, nie zamykaj zlecenia ustale to z innymi graczami klanu, podam Ci ich nicki , i zrobilbys tez dla nich? Mi sie avek podoba, nie wiem co na to reszta Trochę mi podchodzi wyglad czy wzor z MH Gaming. Czekam tez na propozycje innych... jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Do 17 wrzucę swoją propozycje bo nie pisze ze swojego kompa ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Miał być dla all to zrobiłem z napisem "Nick" oczywiście w tamtym miejscu będą nicki graczy klanowych ;D. http://i62.tinypic.com/2hefu5u.png @ Edit przepraszam za 2 posty , zapomniałem ze pisałem wczesniej i wrzuciłem w odpowiedź. Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Bardziej do gustu mi przypadł Freez'a avek. Prosty, i urywa dup*. Twój też nie jest zły, ale jak dla mnie troche z kolorystyka jednego koloru przesadzono. Niebieskie, niebieski i niebieski.. Jakbys miał jakieś propozycje to śmialo wal. Plus oczywiście leci, a ja czekam też na inne propozycja od zainteresowanych tych tematem, jestem ciekaw jak inni graficy widza avatar dla mnie @ edit Wykorzystałem limit dzienny plusow, jutro Ci dam na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 10. Po 3 dniach od wysłania propozycji przez grafika bez odpowiedzi twórcy, zlecenie zostaje zamknięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi