Trik3r Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Witajcie mam takie pytanie co sądzicie o nowym dodatku do d3 warto go kupić? Co w ogóle sądzicie o tym dodatku? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Moim zdaniem warto i nawet trzeba Właśnie mam zamiar kupić Czytałem dużo opinii na ten temat i myślę że nie będziesz żałował że go kupiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Zakupiłem, mega pogrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Warto Integracja ze zwykłym Diablo, nowe itemki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Wykop czy nie nadal widze ludzi bez dodatku... coz jezeli ktos zakupil gre tylko i wylacznie w celu przejscia kampanii i zaczerpniecia fabuly to spoko ale jezlei ktos ma ochote faktycznie ze znajomymi posiekac i popatrzec jak bryzga krew na boki to niestety ale RoS jest tutaj niezbedny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi