Gość Guest Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 1. Nick na TS : Dexster 2.wiek : 14 lat 3. Doświadczenie: Duże, robiłem 2 serwery ts od zera. Umie robić kanały, rangi, ustawiać uprawnienia rangą itd. (mogę pokazać jeden serwer ale to nie tu żeby nie było że reklama.) 4. Mikro(obowiązkowe): Tak 5. Ile dziennie poświęcasz na TS ?: poniedziałek - piątek 3 - 6h // sobota - niedziela ok. 13h a niekiedy nawet więcej. 6. Dlaczego właśnie ty: Myślę że przyda wam się moja determinacja i aktywność na serwerze. 7. Co wprowadzisz na naszego TS : Myślę że mógłbym wam pomóc z rangami, nadzorem serwera, i jeśli chcecie wgrać ładne ikony. 8. Kontakt: GG: 47566069 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 niech moderator to wrzuci do kosza śmiech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Rekrutacja zamknięta. Kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 26 Marca 2014 Administrator Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Zenada. Czlowieku normalny jestes ? Od rana mi spamujesz abym sie wypowiedzial w podaniu. U mnie wielkie NIE, wiec zamykam to podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 26 Marca 2014 Administrator Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi