Gość Guest Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 1. Rodzaj grafiki: Avatar 2. Tematyka: Sexy laska 3. Napis: naZi. 4. Kolorystyka: Kolorowa 5. Wymiary: Na forum max 6. Link do obrazka(nieobowiązkowe): 7. Dodatkowe: Za ładne prace + 1. Rodzaj grafiki: Sygnatura 2. Tematyka: Sexy laska 3. Napis: naZi. 4. Kolorystyka: Kolorowa 5. Wymiary: Max na forum 6. Link do obrazka(nieobowiązkowe): 7. Dodatkowe: Ładne prace + Chciałem aby ktoś inny mi zrobił avatara i sygnaturę dlatego robię ten team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Łap sygnaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Podoba mi się łap + ale poczekam na inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Maszek dodasz więcej kolorów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Ok, potem albo jutro coś ogarnę bo teraz idę sobie pokopać ;> Edytuje post... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 naZi. istnieje opcja edytuj post a nie dwa pod sb piszesz. do 17 wrzuce swoją propozcyje bo nie jestem na swoim kompie. @Edit Avek Jak coś zaraz jeszcze raz zedytuje i dodam sygne. http://i58.tinypic.com/2dj2ix.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Łap + Dodaj jeszcze sygne i git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 10. Po 3 dniach od wysłania propozycji przez grafika bez odpowiedzi twórcy, zlecenie zostaje zamknięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi