Gość Guest Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Witam, Na serwie byla kiedys topka i komendy /hp i /me teraz ich nie ma a mysle ze to utrudnia grę, fajniej sie gra jak wiesz ile zabiles i ktory jestes w topce oraz komendy /hp /me ktore pokazujam fajne info wiec moze dodacie to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 proszę Cię pisz poprawniej... jeśli chodzi o propozycję to jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Ja też jestem za. Brakuje mi tego ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Ja również jestem za dodaniem tego. Bardzo by to urozmaiciło grę i milej by się grało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 topke mozecie sprawdzic na gametracker.com . Jak dla mnie zbędny bajer a jesli chodzi o /me i /hp jak nie beda lagowac serwa mozna dodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Według mnie lepiej wpisać /top15 na serwerze niż szukać na GT.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Po 1 na Gt jest tylko liczba zab?jstw bez deadow. Po 2 wycofano to, gdy były problemy z serwem i te komendy go obciążały. Myślę, że w tym momencie można już to przywrócić. Chociaż to nie powinno być priorytetem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Wycofane zostało z innego powodu Evo. Powód ten nadal jest aktualny ale porozmawiam z Aquaxem na ten temat. Być może jest jakiś adekwatny plugin. Przedyskutuję to z odpowiednimi osobami. Na pewno jest coś takiego ja /me po śmierci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Consecuente w takim razie przepraszam za wypowiedź. Kiedyś musiałem zostać wprowadzony w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Komendy dzisiaj zostały wgrane. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi