Gość Guest Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Nazwa:Teleporter bronie:m4,mp5 umiejetnosci:co 15 sekund moze sie teleportowac , 2 skoki,1 rakiete leko niewidzialna nazwa:Wojownik cienia bronie:mp5,uzi Umiejetnosci: na kosie jest slabo widoczny tak jak na perku platynowa kosa, ma mala gravitke 3 skoki 1/2kosa oraz 1 apteczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Według mnie klasy zbędne i słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Podpisuje sie pod Męczennikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Za słabe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Zdecydowanie za słabe jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 a ja bym prosil o nedytowanie swojego postu i rozpisanie tych klas bardziej co moga miec... bo jak na razie to nic mi one nie mowia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Gracz już raczej nie edytuje postu z takiego powodu, że jest zbanowany. W dodatku wiele komentarzy typu "za słabe" myślę, że temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi