Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Witam wszystkich ponownie na Multi-Head.pl . Być może starzy wyjadacze będą mnie pamietać grałem pod nickiem ( NatU ) a także byłem adminem DD2 . Na pewno będę się starał o ponowne obsadzenie mnie na tym stanowisku . Więc tak nazywam się Kamil , mam 16 , uwielbiam grać w piłkę nożną ( BARCELONA <3 ) jak i w Counter Strike'a 1.6 . Będzie mnie można spotkać na którymś z serwerów DD2 . Mam nadzieję że moja współpraca z Wami zaowocuje w przyszłośći . Pozdrawiam H@ i cała ekipę a w szczególności FEMARIXA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Tylko Real :heart: SIemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 No NatU to ja pamiętam Tylko nigdy nie wiedziałem, że kibicujesz Barcelonie :> Witaj ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 No NatU to ja pamiętam Tylko nigdy nie wiedziałem, że kibicujesz Barcelonie :> Witaj ponownie. No to teraz wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Z tego co wiem to Twoje konto zostało zbanowane na forum. Za darmo tego nie robimy, a za multikonto należy się odpowiednia nagroda. Nie ja jednak ją wyegzekwuję. Zapraszam odpowiednie osoby do czynienia Swoich obowiązków. Kolejna rzecz, to Twój steam w moich kontaktach jest zablokowany, a tego też nie robię za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi