lil Kapi Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Nick:DR.ROZPIERDUCHA Wiek:13 Doświadczenie (w byciu adminem):NIGDY NIE BYLEM ADMINEM Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 1/2 LATA Steam / NonSteam: NON STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/DR.ROZPIERDUCHA/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!: CZASAMI NA SERWIE NIE MA ADMINA A POZATYM TROCHE NA SERWIE GRAM Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:W WEEKENDY BARDZO DŁUGO Kontakt:DR.ROZPIERDUCHA/ EMAIL [email protected] MICRO: NIE MAM ZA TYDZ MOŻE BĘDĘ MIAŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 1. Zakaz używania mikrofonu osobom poniżej 14-tego roku życia bądź z brakiem mutacji. 3. Strażnicy mają obowiązek posiadania mikrofonu oraz mutacji (mutacja nie dotyczy dziewczyn). To są 2 punkty regulaminu, których nie spełniasz. Nie wiem jak z Twoją mutacją, ponieważ nie posiadasz mikrofonu. Zakup mikrofon oraz popraw aktywność. Gdy spełnisz moje warunki otworze Twoje podanie. O to wycinek z Twojego poprzedniego podania: Wiek:14 lat. Doświadczenie jako (admin): nigdy nie byłem adminem ale chciałbym zobaczyć jak to jest bo kiedyś musi być pierwszy raz . Staż w cs-a: 1 rok. Steam / Non Steam: Non Steam. Znajomość AMXX (SKALA 1-10 ) 3. DLACZEGO ty!?:czasami na serwerze nie ma admina a poza tym długo gram na serwerze. Czas jaki poświęcasz na cs-a - od 14-3-4 nad ranem (jak ktoś gra na serwerze). Kontakt na forum: DR.ROZPIERDUCHA. A co do mikrofonu to niedługo robię se windowsa 7 i będę miał sterownik do mikrofonu !. Rozumiem, że można się postarzeć ale w Twoim poprzednim podaniu miałeś 14 lat a teraz 13. Powiedz mi jak to robisz to też się troszkę odmłodzę A tak na poważnie to oczekuję trochę szczerości wobec mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Rozmawiałem z Tobą i przyznałeś mi, że nie masz czasu na grę w dni robocze a to niestety przekreśla Twoją szansę. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi