Albandi Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 1. Rodzaj grafiki: Sygnaturka i Avek 2. Tematyka: Jocker lub jakieś laski 3. Napis: EleganciK PS: Zmieniłem nick 4. Kolorystyka: obojętnia 5. Wymiary: Takie jak na forum 6. Link do obrazka(nieobowiązkowe): - 7. Dodatkowe: Za każdą prace + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Ogarnij się trochę ze zleceniami... To już Twoje 4 zlecenie, które nie zostało zrealizowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Bo żadne nie wykonaliście ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Avatar: Sygnatura: Jak się podoba nie pogardzę plusem jak się podoba PS: Maszek odpowiesz mi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Nie wiem po co ta klotnia, zlecen na tym forum, mozna miec 100... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Zleceniodawca zbanowany z zapraszanie na PW graczy na swój serwer. Zamykam w celu uniknięcia spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi