JNSRR Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Witam jak ktoś chce mogę kogoś podexpić Pomoc gdzie opłaca się expić/farmić: butwiejący las posiadłość leoryka. kotlina lamentów, pola niedoli, kucykowo (jakoś tak) Dawać swoje propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 pola niedoli jak ogarniesz spory spot to jest dość sporo expa, zależy też na jakim poziomie trudności grasz. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Na udrękach dobrze idzie exp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 dawaj kupuj ROS to Cie podekspie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Tr ROS współpracuje ze zwykłym diablo więc możesz np. na akcie III. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Podaj mi twoj battle tag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 http://multi-head.pl/topic/8343-tagi/ proszę, jeżeli ktoś chce więcej info pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 na u6 na riftach exp leci jak opetany ;p + farma itemkow z kosmosu ;p nie wiem co ty robisz jeszcze na podstawie w polach niedoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi