JNSRR Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Stworzyłem nie oficjalną gildię M-H Jeżeli chcecie dołączyć szukajcie gildii "TerraAtack", lub skontaktuj się z "KPRP" (battle.tag:KPRP#2533) Wymagania nie dotyczą graczy m-h Wymagania na razie usunięte, niech gracze się zejdą Razem zbudujemy potęgę w Diablo III @down okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Kwietnia 2014 Administrator Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Jeżeli będę zamierzał grać w Diablo 3 znowu to pewnie się zgłoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Jeżeli będę zamierzał grać w Diablo 3 znowu to pewnie się zgłoszę Aquax na przyszłość dało by się zorganizować jakiś dział dla nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Zyjcie panowie nikt nie gra z m-h w 3 ? Zapro wyslane JNSRR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Z działem nie będzie problemu, jednak o ile pamiętam diablo miało już swój osobny dział, który był martwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ok, zimeczki powiedzcie mi najpierw jak odblokować skrzynkę odbiorczą Po za tym można ugadać terminy kiedy będziemy mogli ostro napierdzielać w d3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ok, zimeczki powiedzcie mi najpierw jak odblokować skrzynkę odbiorczą Po za tym można ugadać terminy kiedy będziemy mogli ostro napierdzielać w d3 Albo masz pełną, oczyść ją (z wiadomości). Z działem nie będzie problemu, jednak o ile pamiętam diablo miało już swój osobny dział, który był martwy. Rozhulamy go CO do klanu, na razie nie ma wymagań i każdego akceptuję a jeżeli wysyłacie prośbę o dołączenie piszcie nick w diablo III w tym temacie. [align=right] Pozdrawiam JN$RR [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Widzę dział DIII za bardzo nie rozbudowany jest na tej sieci, ale każda inicjatywa reklamy jest dobra. W sumie widząc aprobatę H@, to może stać się oficjalnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Hmmm, jeżeli by się zrobił dla "nas" dział, więcej osób by się tym zainteresowała. Nie wiem tylko czy przyjmować wiarę zewnątrz z +1 Paragon, czy od danego dmg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Hmmm, jeżeli by się zrobił dla "nas" dział, więcej osób by się tym zainteresowała. Nie wiem tylko czy przyjmować wiarę zewnątrz z +1 Paragon, czy od danego dmg. Nabic pierwszych paragonow (do ~~150) to gora tydzien ;p + znalezienie jako takiego gearu ;p. Narysuj mi co nie co o tym klanie tzn ilosc klanowiczow jakies sensowne paragony jakie rifty trzepiecie itp, osobiscie gram krzyzem jako mainem w holy mam 2m statystycznego dpsu + 380 paragonow ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi