Gargulec Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełniać następujące kryteria: - Wchodzenie raz dziennie na forum; + - Minimum 16 lat; + - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; + - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; + - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; + - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; +- Minimum 30h przegrane na serwerze; przegrałem ponad 40 godzin. + - Obowiązkowo aktywne konto steam; Posiadam. + - Posiadanie mikrofonu; -Wzór podania: Nick: Gargulec Wiek: Zbliża się liczba "23" Doświadczenie (w byciu adminem): Myślę, iż będzie ono Spore. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: Dokładnie 11 lat, i 5 dni. Steam / NonSteam: Oczywiście, że Steam. Dlaczego Ty: Chce pomóc adminom na serwerze, z racji iż jest ich co raz mniej. Codziennie widzę, jak gracze spamują im na chacie, żeby sprawdzili danego gracza; Adminom często to przeszkadza w grze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od dnia, i mej chęci do gry. Zazwyczaj poświęcam od dwóch, do trzech godzin dziennie. Kontakt: a) Steam B) Forum c) Fb. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Gargulec/91.224.117.30:27050/ _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14dni od momentu odrzucenia przez Administrację. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum. ======= Edit: Nie za wcześnie nigdy na podania . ======= Edit2: Będę miał bardzo słabą aktywność na serwerze przez okres 2-tyg . ======= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Ja jestem na TAK ;D -znany na serwie -miły -ogarnięty -wiek -godzinki -kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^^Kacper Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Nie nie nie nie nie!!!!! ZART !!! Jestem na TAK TAK TAK XDD: +Steam +gt spoko +aktywny +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4U4K4 Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 -wchodzisz co dziennie na forum. -Pokazujesz sie dzieki temu wiecej osob cie zna. Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Na tak.. Ale jak jeszcze raz zrezygnujesz tak szybko to nwm co Ci zrobie.. Steam Aktywny Zglasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Jestem na tak +steam +kultura +amx +staż +zgłasza cheaterów +wymagania Proszę Cię jednak abyś znowu nie rezygnował ;d Pozdrawiam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bunny Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Masz moje błogosławieństwo Jak miałeś admina to ogarniałeś coś Ino nie zrezygnuj... znowu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`FilskY ツ Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Jestem na tak +wiek +steam +doświadczenie +aktywność na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
H.I.T.M.A.N Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Jestem na Tak -Znany na serwie i lubiany -Steam -wiek -Znajomość AMX -Staż Pozdrawiam i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Przepraszam, że się wtrącę, nie mam nic do Ciebie, jednak uważam, że podanko za szybko http://multi-head.pl/index.php/topic/81672-4fun-rezygnacja-gargulec/dosyć niedawno zrezygnowałeś, powinieneś trochę odczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milek :D Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 NA TAK , wiek , steam , dużo gra . Pomoc na serwerze się przyda tym bardziej jeśli pomagają ogarnięte osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: teraz potrzebujemy aktywnych adminów Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi