Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 No i przyszedł czas aby się pożegnać ( Napiszę pare słów hmm.. na koniec ) Był to miło spędzony czas . Już dłuższy czas planowałem odejście , o czym paru osobom wspomniałem że będzie to gorszy sposób który został zrealizowany . Z początków pisałem , że nie mam zamiaru wałkować tematów typu skarg itp , to że jesteście wrażliwe (osoby wiecznie spinające ) to już inna bajka ; d . Od początku banowałem za nadmierne kampienie resp/piach o czym byście wiedzieli sprawdzając wgl ten server (Bo jest traktowany gorzej niż inne.. ); D Takie metody czasami działają , graczom lepiej się grało , dostałem parę opinii - był to w końcu DM ..(nie jest to schlebianie). Z pewnymi adminami też miałem spory , zostałem zawieszony na tydzień ale admin zaczął wgl. cośik robić , ale ogółem ich chciałem przeprosić , ostatnio ciekawie się grało - tak sądzę . Myślę że prócz dwóch incydentów błahych spełniałem dobrze powierzone mi stanowisko , chyba nałapałem ciut tych cziterów No to takie bla bla . Przejdźmy do sedna . Życzę graczom oraz administracji Multi-Head powodzonka , ogarnięcia problemów z serverami, i abyście zebrali motywacje do działania . Tyle planów co nie było z czego 1 na 10 został zrealizowany Trza poszukać serva gdzie to mnie będą karać _|,,| ; D Myślę że jakoś specjalnie nikogo nie uraziłem moim charakterem czy zachowaniem a reszcie wielki c**j w dupk3 ; ) Specjalne podziękowania za mile spędzony czas :(kolejność jest przypadkowa ;* ) Karolina , Cocainka , Kaja:) , MS'ik , Ananas , Bio , Doktorek , Dawid , @@@ , Roster , Tevik , Mieczo , Not real , Mafia i paru graczy z DD2#2 .. A społeczniakom i sprzedawczykom c**j na japęę Jako iz nie wbije juz zapewne na forum to co jedyne moge napisac to " SIEMANECZKO " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 3maj sie byłeś spoko ziomek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 3m się, powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 To ja Tobie dziękuje za mile spędzony czas. Za mojego head'szocika z deagla .. 3maj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 trzymaj się, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolina181 Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 wielka szkoda jak się nauczę grać to ja cię pokaram, zobaczysz wróć kiedyś do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Narka 3m się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Powodzenia narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Jakby nie było incydentów było by wszystko ok No ale trzym sie wpadnij czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 3maj się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Bywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Powodzenia Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plebania Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Żegnaj i powodzenia. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Nara cziterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Żegnaj. Tomasz nie musisz zniżać się do jego poziomu, no chyba że na nim jesteś. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 No 3maj się Karolinka dobrze Ci idzie, widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 No to siemka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Pożegnaj się!" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi