Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 1. Rodzaj grafiki: Tło 2. Tematyka: FIFA/CS:GO/Source/Legend Online ( nie mylić z LOL'em ) - Do wyboru 3. Napis: FenomeN 4. Kolorystyka: Dowolna ale najlepiej coś z niebieskim 5. Wymiary: 1279x500 6. Link do obrazka(nieobowiązkowe): --------- 7. Dodatkowe: Za najelpsze 2x ++ || Prosze o umieszczenie tego obrazka tak bardziej po środku jak jest aktualnie w moim profilu a tu link do obrazka - http://pl.tinypic.com/r/24e71au/8 PS. FreeZeOUT jak możesz też zrób bo twoje ostatnie najbardziej mi się podobały ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 http://pics.tinypic.pl/i/00518/ycb6emln80bb.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Mógłbyś ciut poprawić ? Bo jak ustawię jako tło to nie widać całego F tylko część, więc jak możesz to te staty ciut zmniejszyć na obrazku lub cały obraz i jakbyś mógł dać inną czcionkę Z góry dziękuję już lecą ++ PS. Jak nie rozumiesz to wejdź w mój profil i zobacz co jest nie tak ;/ ogólnie tak jakby obraz był za duży a profil miał za małe okno na to. + za chęci + za wykonanie + za czcionkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 No no Maszek też bardzo fajna, gdyby nie freezeout wybrałbym twoją, ale poczekam jeszcze jak poprawi, dzięki + za prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 U mnie jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi