Caspi Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry: Caspi Godzina, data zdarzenia: 19:50 30.01.2016 Mapa: De_Dust2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ( 1 ) Caspi [AMXBans] Reason : ' podszywka! wyjasnij na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1915533314 ' [AMXBans] Your IP : ' 188.146.5.77 ' [AMXBans] ======================================== Uzasadnienie: Jakaś osoba grała na moim nicku, a ja dostałem bana. Ponieważ nie mam założonego hasła na nicku każdy mógł mi wejść i się pod mnie podszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Zapraszam Admina Do przedstawienia dowodów. Admin ma na to 24h Proszę też, aby admin powiedział, dlaczego nałożył bana dla gracza "Caspi" i "(1)Caspi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caspi Napisano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Przypadkowo wybrałem zły serwer. Obecnie bana dostałem na serwerze COD + BF4 + DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Tak wiemy, czekaj na wypowiedź administratora ---------- EDIT #1 --------- Edytuje zeby spamu nie bylo @@M4U4K4 oznaczając go przychodzi mu powiadomienie więc zobaczy. To jest po pierwsze, a po drugie nie wypowiadaj się jeżeli nie wnosisz nic do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4U4K4 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Najlepiej mu napisać na MSG inaczej PW (Prywatna Wiadomosć) bo niektorzy admini nie patrzą takich tematów! Pozdrawiam @ NaWypasie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n!3 Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Witam, na serwerze grał Caspi, po dłuższym czasie wszedł (1)Caspi. Aby nie prowadzić dyskusji i zbędnych kłótni na serwerze, który jest prawdziwy, obydwoje dostali bana z prośbą o wyjaśnienie sprawy na forum. Tyle w temacie. Proszę o odbanowanie gracza o SID : 0:4:1915533314 / IP 188.146.5.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi