Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Siema, mam na imię Karol, 16 lat. Mieszkam w Lęborku (woj. pomorskie). Chodzę do 3 klasy gim. Zamierzam wybrać się do technikum łączności w Gdańsku na kierunek technik informatyk. Po odejściu z poprzedniej sieci z dość wysokiej funkcji jaką tam pełniłem, przez krótki okres czasu szukałem nowej, kolega polecił mi tą. Zajmuje się pisaniem/tworzeniem pluginów pod AMX Mod i AMX Mod X. Od niedawna próbuję pisać pluginy pod Metamod'a oraz pisanie w C++ (poziom podstawowy/średnio-zaawasnowany). Preferuję grę na serwerach typu FFA, jednak można spotkać także na serwerach JailBreak . Mam nadzieję, że będzie mi się z Wami dobrze grało/współpracowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Cześć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 witaj! Miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Siemanko botku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Hej zapraszamy na wszystkie serwery ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Witamy na Multi-Head Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Witaj na Multi-Head. Życzę powodzenia i dobrych relacji z naszymi użytkownikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi