Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Jest możliwość zresetowania rankingu z drugiej strony Dziekuję Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 przydal by sie ja od chyba 2 miesiecy ciagle 6 w ranku jestem i nie da rady zmienic miejsca jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Niepotrzebnie zakładasz kolejne tematy, wystarczyło napisać w jednym. Ranking jutro zostanie wyzerowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi