Hawk Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Nick: H.A.W.K Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Nie mam zbytnio doświadczenia bycia "Adminem", ale mam przyjaciół , którzy mają "Adminów" i dużo się od nich uczę Znajomość AMXX (W skali 1-10): myślę że 5/10 dopiero się uczę ,ale myślę że szybko podłapie i będzie dobrze Staż w CS-sie: grałem 4 lata w Counter Strike 1.6 i teraz przerzuciłem się na Counter Strike Global Ofensif i mam na nim prawie 940 h Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Uważam że mam dobre relacje z ludźmi potrafię się z nimi dobrze dogadywać.Gracze na serwerze lubią mnie często na nim jestem można powiedzieć że staram się grać co dziennie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na grę poświęcam 4 godziny lub więcej. Staram się większość wolnego czasu spędzić w grze. Na serwerze ma ponad 240 godzin. Kontakt:http://steamcommunity.com/id/ hawkupol gdyby nie mogło mnie wyszukać proszę http://steamcommunity.com/id/ napisac osobno dopiero potem dopisać bez żadnych odstępów hawkupol Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/H.A.W.K/91.185.185.20:28075/ Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 -Często bywa na serwerze -Spokojny, nie bluźni zbyt dużo, nie daje się wyprowadzić z równowagi, kulturalny -Nie ma i raczej nie będzie z graczem problemów Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d3w Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Powiem tak... NIE MASZ PRZYJACIÓŁ ! xDDD Nie no.. Ale na serio, jestem na TAK. Często bywa na serwerze, ludzie go znają, komendy adminowskie to nie problem. Da sobie radę chłop ! PS. Dla potwierdzenia, dodaj jeszcze gametracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaV997 Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Od kiedy pamiętam widuję go na serwie. Z nami adminami ma raczej dobry kontakt. Kulturalny i pomocny. Bardzo często widywany na serwie. Myślę, że można dać mu szansę, jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grio2 Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grio2 Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grio2 Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi