Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Nick: h8.MaDeR Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):SPore miałem admina na kilku serwerach ffa 4fun surf zm Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 5 lat (4 ns rok steam) Steam ID: STEAM_0:1:69088695 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/h8.MaDeR/80.72.43.106:27027/ mam ponad 50 więc w ciągu kilku tygodni nabiłem ponad 20 h Dlaczego TY .!: jEstem spokojnym człowiekiem problemów nie sprawiam mam nadzieje ze byłbym dobrym adminem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h Kontakt: steam mader9771 gg 37871513 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Znam , widuje tylko problem jest taki że czasem lubisz rzucić mięsem , ogarniesz kulturę na serwerze to będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Znam go . -Ogarniety -Wiek Poradzi sobie, Jestem na TAK Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 A ja jestem na NIE, skoro tak sie wyrywasz to posady, to może nabij pierw odpowiednią ilość godzin a potem pisz podanie? Bo wniosek prosty = zależy Ci na posadzie, niż na roli jaka masz pełnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: W ponad miesiąc wbiłeś trochę ponad 20 godzin, co nie jest wielkim wyczynem. Minimalne wymagania mówią jasno - 80h przegranych na serwerze. Przy twojej częstotliwości grania, spokojnie miesiąc będziemy czekać, aż wymagania zostaną spełnione. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi