Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Witam mam na imie Artur mam 18lat pochodze z Warszawy a tak dokladniej to z slużewca zaczelem juz 1-1.5miesiaca gre na waszym serwerze Multi-Head only DD2#2 i bardzo podoba mi sie ten serwer i 1 raz od 4 lat gry w csa spotkałem sie z takimi wspaniałymi administratorami na serwerze i oczywiście graczami (są małe wyjątki chamstwa ale tak jest zawsze na serwerze trafiaja sie i tacy ) narazie pykam na only dd2#2 ale odwiedze ffa,codmod,aim itp kazdego potroszku. Chyba to wystarczy jak bd podrzebować pomocy lub bedziecie mieli jakiś problem to śmiało możecie na mnie liczyć trzymajcie sie cieplutko i życze dużo fragów i byście doskonalili swoje umiejetności w grze by sQuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Witam :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Witaj i do zobaczenia na FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi