BM 80 Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry:BM 80 Godzina, data zdarzenia:2016.1.30 Mapa:W tej chwili nie grałem. STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:758755 Uzasadnienie:Wczoraj gdy wszedłem na serwer wyskoczyło mi to Cheatujesz [WYJASNIJ] Multi-Head.pl Nie wiem o co chodzi jak był reset AmxBans to chyba mogę grać ale na innym nicku ? Nie wiem o co chodzi w tym myślę że mi pomożecie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 @@Silverka proszę o wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Gracz mial bana przed resetem amx bansa. Nie wszystkie bany zostaly nalozone. Jak zerkniesz do dzialu reset w unban team tam bedzie wyjasnione. Ban za zgoda MichaSiu.poza tym gracz dostal bez ub za ssy 4 pazdziernika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 http://multi-head.pl/index.php/topic/72157-ssy-bm-80-x2/ Jeszcze zakładasz tematy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi