Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 chodzi tu dokładnie o 2 perki które są zbugowane są to płonące naboje i porażające naboje płonące naboje- perk dobry ale jego wadom jest samozapłon czyli ten zapłon np 1 na 4 działa tak samo na osobę która posiada ten perk a dokładniej odradza się na początku rundy paląc się i pali się dopóki nie braknie hp. gdyby to zostało naprawione więcej osób by go używało porażające naboje- na tym perku jest bug niewielki aczkolwiek jest taki że np mamy porażające 1 na 2 i kilkanaście razy się już zdarzyło że na niektóre osoby to nie działa można w nich wystrzelać cały magazynek i bron im nie wypadnie a na inne osoby to wtedy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Szczerze mowiąc nie zauwazylem tych bugów może tak Ci się wydawało tym bardziej z porażkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Ja też nie zauważyłem tych bugów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 jak "kiedyś" gralem to tez kilka razy tak sie podpaliłem , ale z porażającymi tego nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 z porażkami już kilka razy grałem i nie działały ja szajbusa i sam on mi wtedy pisał że nie wie dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Dzisiaj specjalnie próbowałem palące. Działały bez zarzutu. Natomiast z porażkami nigdy nie milem problemu. Myślę, że wyjaśniliśmy z HQ. Więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Porażające nie działają na zasadzie, że te 1/2 musi wejść raz na dwa strzały. To jest ruletka, raz wchodzi co strzał, a raz co 30. Płonące? Grałem parę razy i nigdy nie spotkałem się z takim bugiem, co więcej nigdy go u nikogo nie widziałem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi