Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Twój nick podczas grania: DAWiDEK Godzina, data zdarzenia: 17.04.2014r. 21:32 Mapa: de_rats_1337 Link do screenów: nie dostałęm ss'ów i w tym rzecz STEAM_ID / IP: 109.231.50.132 Nie widziałęm działu od "odowłania od bana" jak coś sory, przenieście. Co do tematu dostałem perma za WH, nie zrobiono mi ssów [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Wallhack' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:0:2012858732' [AMXBans] Twoje IP: '109.231.50.132' [AMXBans] ======================================== @edit znalazłem dział z odołaniem, proszę o przeniesienie (przepraszam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Czekamy na dowody w postaci demka. Zbanował Cie admin masado, ma 24 h na przedstawienie dowodów, jeśli nie będzie demka dostaniesz ub Czekaj cierpliwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Ta sama sytuacja, co u pussy, po aktualizacji steam wszystko mi sie poprzestawialo, wlasnie robie porzadek. Przyznaje sie do bledu i przepraszam za zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi