Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Twój nick podczas grania:Jahwe Godzina, data zdarzenia:jakas 16 dzisiaj Mapa:dust2 Link do screenów:http://sh.st/wh4RB STEAM_ID / IP:nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 prosze o szybkiego unbana bo chcialbym wieczorkiem pograc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 dodaj poprawne screeny i nie spamuj w poscie . Edyutuj pierwszy post . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 poprawne screeny w sensie ze jak? ja innych plikow w ogole nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 to dajecie mi bana a screenow nie robicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 WYMAGAMY 5 PLIKÓW TGA (będą miały nazwy halflife00.tga, halflife01.tga itp) SPAKOWNYCH RAZEM W JEDNO ARCHIWUM WRZUCONYCH NA HOSTING PLIKÓW tu sa te pliki wiec co zle zrobilem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 dokladnie tak jak mowisz. Tylko ze wymagamy poprawnych screenow tych ktore zrobilismy a nie jakies z innych serwerow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 http://sh.st/wh4RB sorry za pomylke SSów, tu sa poprawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi