Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Witam wszystkich.Mam na imię Patryk.Mam 16 lat (Rocznikowo bo kończę dopiero sierpnia).Lubię grać w koszykówkę i tym się interesuję jest to moją pasją jak i słuchanie muzyki (dubstep). Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej gry Zyzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Siema miłej gry. Tak na marginesie, zielony dla administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi