Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Czy dziewczyna da radę ? Nick: iKs Wiek: 21 latek mam , niedługo 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Bywałam ADMINKĄ wiele razy , ale przez przerwę w cs'ie nie pamiętam już gdzie. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę że 6/10 Staż w CS-sie: Łohohoh od 1.5 Steam ID: mario146 (kupiłam na allegro) Wcześniejsze po banowane przez włamy Dlaczego TY .!: Jestem dość często z samego rana , wieczora gdzie adminów nie ma ;c a denerwują mnie wyzywający się ludzie , tudzież cziterzy których z dnia na dzień wraca coraz więcej ;c Myślę że chciałabym ogarnąć ten chaos , ale decyzja czy się nadam należy do was Jestem dość miłą i sympatyczną osobą , a przede wszystkim bezkonfliktową (chyba że już ktoś serio zajdzie mi za skórę) Nigdy nie stoję po czyjejś stronie , zawsze gram rolę sędziego Jak to kobieta , lubię być w centrum uwagi Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na cs'a poświęcam dość mało czasu , ale myślę że 4-5h dziennie jest a mogę więcej (leń) Kontakt: steam tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Pozwoliłem sobie sam sprawdzić Twój gametracker. Wychodzi na to, że masz przegrane tylko 9h http://www.gametracker.com/player/iKs/80.72.43.106:27027/. Przez to muszę zamknąć Twoje podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Za mało godzin. http://www.gametracker.com/player/iKs/80.72.43.106:27027/ Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi