Newbi Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry: N[e]wb Godzina, data zdarzenia:20:20 31.01.2016r. Mapa:awp4one STEAM_ID / IP: niżej Uzasadnienie: Ban za niby aktywny ? Ale aktywny co ? Jak ja tu wcześniej bana nie dostałem za nic. Proszę o wyjaśnienie tego incydentu i nie marnowanie mojego czasu. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Aktywny' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1269109883' [AMXBans] Your IP: '37.72.124.137' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Zapraszam administratora @@koczo złożenia wyjaśnień oraz przedstawienia dowodów. ---- Przypomne, że admin ma na to 24 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Adminie na jakiej podstawie banowałeś tego gracza? Ani jednego aktywnego bana w bansie? Graczowi daję UB, a Ciebie proszę o wypowiedź. Jeśli posiadasz jakieś dowody . dodam w razie co bana na nowo. Proszę o zapoznanie się z tematem aktywnych banów w dziale globalmym. Nie widzę ani bana na ip, ani bana jakieś gracza o podobnym nicku, ani bana po Sidzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koczo Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Przepraszam gracza za ów incydent, UB jak najbardziej Ostatnio dużo się na serwie dzieje i pomylił mi się z graczem o podobnym nicku, który ciągle wbija na Aktywnym, mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi