tetra Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Siemanko. Chciałbym wprowadzić na serwer trochę świeżości dlatego poświeciłem odrobinkę czasu, aby zrobić parę rs'ow. Sa one w rożnych jakościach, ponieważ każdy swoje premierki wypuszcza jak chce. Jakość jest oryginalna. :)Zawsze można te pliki poprawić. Chodzi ogólnie o nutki,które byście chcieli. Zbędne komentarze proszę zostawić dla siebie.Nie ma żadnego hip hopu bo to jest już przestarzale i nikt na to "nie leci" W tych czasach się pompuje . Dam sobie głowę uciąć ze to się spodoba ludziom na serwerze http://www4.zippyshare.com/v/56685992/file.htm Zapraszam do sprawdzania paczki . Wyproszone tytuły, nie znajdziesz takich pompek nigdzie w sieci: D : 1.Mia Martina vs. Teknova - La la (Alex Menco MashUp) 2.Katy Perry ft. Juicy J - Dark Horse (DNF & Vnalogic Remix) 3.Slayback - W.O.W (Original Mix) [LQ] 4.DJ Jean - The Launch (D.O.D Remix Club Mix) 5.Sander Van Doorn & Firebeatz - Guitar Track (Kayliox Remix) 6.Cometa - Go Left Or Right (Original Mix) 7.Iggy Azalea - Bounce (Slayback Bootleg) 8.Picco vs. R3hab & Deorro - Somebody To Love (RafCio Club Mix) 9.Icona Pop - I Love It (Omar! & Adrian S Remix) 10.David Guetta & Showtek Feat. Vassy - Bad 11.Omar! & Adrian S - Dum, Dum (Original Mix) 12.Jennifer Lopez ft. Flo Rida - Goin In (Slayback Bootleg) 13.Narcotic Thrust - I Like It 2k14 (StepQ Mash-Up) 14,Bodybangers - Sunshine Day (Danny Rush Bootleg) 15.Claydee - Sexy Papi ( Dj Sequence Bootleg) 16.No Comment - Freedom (J&G and Keeys Remix) 17.Quad City Dj's - C'Mon 'N Ride It (Martin Dee Angelo Remix) 18.Amy Diamond - What's In It For Me (Crash & Smash 2k14 Bootleg) 19.Ummet Ozcan - Raise Your Hands Up (Original Mix) 20.INNA feat. Yandel - In Your Eyes (NEXBOY Bootleg) 21.Omar! & Adrian S - Clap Your Hands! (Original Mix) 22.Flashrider - Attenzione (NoizBasses & Raz0r Bootleg) 23.Player & Remady - Disappear 2014 (Cortez Remix) 24.Tony Tweaker & Wojtala Feat. Stephey - Rest Of Your Life (Purple Project Remix) 25.Showtek & Justin Prime & Omar! & Adrian S - Cannonball (DJ Dawko Mash-Up) 26.Softplay - Crazy Voices (Original Mix) 27.TAITO ft. Kitch - Biggle (Original Mix) 28.Mallancia - Deep Tieep 2014 (Armando Fuentez Bootleg Mix) 29.Alchemist Project - Viva Carnival 2014 (V&P PROJECT Club Mix) 30.Cometa - Pump The Base (Original Mix) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Nom fajne przydałyby się nowe rs właśnie te mogą być nie mam nic przeciwko do nich chociaż wybrać z nich parę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Bardzo fajne niektóre.. Te RS'y, które są na serwerze to już się trochu 'przejadły' ... ;] Można pare nutek wklepać... Nie zapomnij o tytułach nutek, które będą wgrywane.. Z pewnością się będą pultać o tytuły :] Pozdrawiam Michał ;] n-ty.. Miałem na myśli rs'y COD MOD 200.. One już długo nie były zmieniane.. Na 4 fun byłem i wiem, że są nowsze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Choć nie gram na tym serwerze to i tak gratki za rs'y . Mi osobiście bardzo się podobają . Moim zdaniem pasowały by na każdy serwer . Prosiłbym o tytuły rs'ów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 No, no tetruś. Troszkę się napracowałeś. Oczywiście jestem za wgraniem tych rs' ów, ponieważ większość wpadła mi w ucho. I oczywiście + na zachętę. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi