Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Nick: Dran Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Mam doświadczenie ,byłem adminem już 1 na innym COD-MOD Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Dran%20%3AD/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Dlatego że nieraz nie ma admina i ktoś gra na CHEATACH Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godziny Kontakt: Skype - adrenaline464, STEAM-dran_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Twoja ostatnia aktywność nie jest najlepsza i mam nadzieję, że ją poprawisz. A więc do rzeczy: -Lamisz niemiłosiernie -Warunki ogólne zostały spełnione Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Jestem na Tak. Jesteś ogarnięty, da się z Toba normalnie porozmawiać, spełniasz wymagania. Tylko zaproś mnie na steam i popraw aktywność na forum jak i serwerze, bo ostatnio jesteś mniej widoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ostatnio na serwerze gra niewiele ludzi, starasz się o stanowisko więc wykaż się wzmożoną aktywnością nie mam co do niego zastrzeżeń, na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 1masz steam bez cs i jesteś nieaktywny na steam 2 niemasz mutacji raczej nie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 W najbliższym czasie mam zamiar kupić CS na STEAM A i czy moze to byc cs Condition Zero ? Albo jakis inny NP cs GO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 W podaniu napisałeś, że masz STEAM'a, a teraz piszesz, że masz zamiar kupić? Proszę Cię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Brak Steam'a. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi