Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Proponował bym dodać do serwera plugin który by pozwalał na obstawianie danego gracza np jakbym został ja i EvO i ktory z nas wygra i zeby obstawic trzeba dac kasiorke ten kto dobrze obstawi zgarnia caly chajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Hmm myślę, że można by było wprowadzić. Nie będzie to za duże urozmaicenie, ale i nie przeszkodzi. Ps. Jasne, że wygra EvO ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 gorzej jak zostanie VenoM i ktoś inny, wtedy to, kto wygra będzie oczywiste.. jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Bardzo ciekawy pomysł Na większości serwerów naszych bym wgrał ten plugin ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 VenoM oczywiste, że wygra ktoś inny. Oczywiście jestem na tak, plugin jakoś wielkiej różnicy nie zrobi ale zawsze coś nowego, a jak wiemy - nowości zachęcają graczy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Niestety plugin gryzie się z jakimś innym, przez co serwer crashuje. Zostawiamy bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi