lil Kapi Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 1. Rodzaj grafiki: sygnaturka 2. Tematyka: LOL FACE 3. Napis: Znajdziesz mnie pod nickiem : FUCKING CAMPER I DR.ROZPIERDUCHA 4. Kolorystyka:Tak ja chcecie tylko muszą być ładne i pasować do siebie 5. Wymiary:maxsymalne 6. Link do obrazka(nieobowiązkowe): 7. Dodatkowe: Dobrze jak by było że po jednej stronie LOL FACE by był napis FUCKING CAMPER a z drugiej strony DR.ROZPIERDUCHA a na samym dole Znajdziesz mnie pod nickiem : FUCKING CAMPER I DR.ROZPIERDUCHA i żeby ruszała oczami w lewą strone i w prawą. Każda praca jest nagradzana plusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Nie było sensu pisać nicków dwa razy, według mnie wystarczy tyle, ewentualnie możemy zmienić jeśli Ci nie pasuje . http://iv.pl/images/89062530916186136554.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 fajne bardzo za tą pracę masz + poczekajmy jeszcze na inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 temat do zamkniecia zrealizowane zlecenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi