Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 SiemanKo all No to więc Tak Mam 14 lat na imię Mateusz tak wiem pewnie większość osób pomyśli że jestem młody i nic nie ogarniam. Ale to nie prawda na mojej wcześniejszej sieci na której grałem miałem rang, Moderato, UnBan Team, Redaktor Miałem również admina servera CodMod. -----------------------------------------------------------WITAJCIE ZIOMKI <3------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Hej Radze sie zapoznac z regulaminem bo jesli dobrze widze uzyles czerownego koloru a on jest tylko dla administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Siemka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Elo! do zobaczenia w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Witam serdecznie. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Witaj mój imienniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Siemano graj na 4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi