Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Witam,mam pewien problem,włączam cs (steam) i po prawym i lewym boku mam czarne paski. Zna ktoś rozwiązanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Zapewne grasz na laptopie. Też mam takie paski. Spróbuj rozdzielczość w cs'ie zmienić ale nie jestem pewny czy to coś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Musisz dwie komendy ustawić w ustawieniach gry. http://grambolubie.com/topic/5940-paski/?hl=paski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Wejdź w Steam->Biblioteka->Kliknij na Counter-Strike prawym przyciskiem myszy->Na samym dole listy jest 'Właściwości', kliknij w nie->Ustaw Opcje Uruchamiania <-kliknij ten przycisk->Wpisz tam to: -no fbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Nie działa .: / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Biblioteka -> PPM na Counter Strike -> Właściwości -> Opcje uruchamiania -> wklej: -stretchaspect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Biblioteka -> PPM na Counter Strike -> Właściwości -> Opcje uruchamiania -> wklej: -stretchaspect też dupa :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Widocznie źle wpisujesz. Usuń wszystko co masz w opcjach uruchamiania i wklej: "-stretchaspect -nofbo -nomsaa" (skopiuj te komendy tak jak ci wysłałem i wklej tylko bez ""). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Widocznie źle wpisujesz. Usuń wszystko co masz w opcjach uruchamiania i wklej: "-stretchaspect -nofbo -nomsaa" (skopiuj te komendy tak jak ci wysłałem i wklej tylko bez ""). Dzięki, mi pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 mi niestety nie,myślę,że to są ustawienia laptopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Powiem ci tak, moim zdaniem jest to dlatego bo masz laptopa, ja mam komputer i jest normalnie. Spróbuj zmienić rozdzielczość i powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Wejdź w opcje uruchamiania CS i wpisz tam komendę: -stretchaspect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawcamocywnocy Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 mam odpowiedz na twoje pytanie po pierwsze zmniejsz rodzielczość w komputerze nastepnie wejdz w ustawienia karty graficznej i poszukaj opcji skaluj obraz powinno pomóc . POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczurek Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ja też gram na laptopie i po prostu po włączeniu cs, wchodze w opcje w zakładke "Video" i w miejscu "Display Mode" zaznaczam Widescreen. Edit: Nie zauważyłem, że to w dziale CS:GO. Mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Maja 2014 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Zmien Rozdzielczosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Temat bez zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi